facebook
 

PrezentareTipuri de Vile

HANN Harmony

Caracteristicile și specificațiile exacte ale fiecărei vile din HANN Harmony sunt diferite. Pentru o perspectivă mai cuprinzătoare asupra a tot ce avem de oferit, găsiți informații în cele de mai jos:

Tip A

Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip A sunt cele mai accesibile unități din cadrul proiectului. Cu suprafețe locuibile începând de la 85,5 de metri pătrați, acestea au câte 2 dormitoare și un living, terase spațioase și, de asemenea, grădini proprii. Specificațiile exacte pentru fiecare proprietate în parte sunt unice.

Casa A-2D plan parter cu suprafete + terasa
Casa A-2D plan etaj cu suprafete
Casa A-3D plan parter
Casa A-3D plan etaj
Tip B

Structurate pe două nivele, vilele de tip B se pretează mai bine nevoilor unei familii cu copii. Cu o suprafață locuibilă de 117,6 metri pătrați, acestea au câte 3 dormitoare și un living, alături de terase spațioase și grădini private. Specificațiile exacte pentru fiecare proprietate în parte sunt unice.

Casa B-2D plan parter cu suprafete + terasa
Casa B-2D plan etaj cu suprafete
Casa B-3D plan parter
Casa B-3D plan etaj
Tip C

Cu o suprafață utilă de 100,7 metri pătrați și alcătuite din câte 3 dormitoare și un living, vilele de tip C reprezintă de asemenea o alegere potrivită pentru familiile mai mari. Ca toate celelalte unități din cadrul proiectului, și acestea au terase spațioase și grădini proprii. Specificațiile exacte pentru fiecare proprietate în parte sunt unice.

Casa C-2D plan parter cu suprafete + terasa
Casa C-2D plan etaj cu suprafete
Casa C-3D plan parter-min
Casa C-3D plan etaj-min
Tip D

Alcătuite de asemenea din două etaje, dar cu o suprafață locuibilă de 144,7 metri pătrați, vilele de tip D sunt, de departe, cele mai spațioase unități din HANN Harmony. Terasele și grădinile private au, de asemenea, dimensiuni considerabile. Specificațiile exacte pentru fiecare proprietate în parte sunt unice.

Casa D-2D plan parter cu suprafete + terasa
Casa D-2D plan etaj cu suprafete
Casa D-3D plan parter
Casa D-3D plan etaj
Tip A
Tip B
Tip C
Tip D
complex rezidential cu piscina bucuresti
complex rezidential case
case la dezvoltator bucuresti Hann Harmony
casa cosmopolis

HANN Harmony by HANN DevelopmentPlan unități

HANN Harmony by HANN DevelopmentPlan unități

Tip A - 3D

cartier vile bucuresti

Cu suprafețe locuibile începând de la 85,5 de metri pătrați și compuse din câte 2 dormitoare și un living, vilele de tip A sunt cele mai accesibile unități din cadrul proiectului.

Dormitoare2
Living1
Băi3
Locuri de parcare2
ÎnsoritDa
Terasă18,9 mp
Grădină privatăDa
Poziționaremiddle villas
Suprafață totală85,5 mp
Preț de pornireîncepând de la 154.070 € + TVA

Tip B – 3D

case hann

Având o suprafață utilă de 117,6 metri pătrați, 3 dormitoare și un living, vilele de tip B se pretează mai bine nevoilor unei familii cu copii.

Dormitoare3
Living1
Băi3
Locuri de parcare2
ÎnsoritDa
Terasă22 mp
Grădină privatăDa
Poziționaremiddle villas
Suprafață totală117,6 mp
Preț de pornireîncepând de la 202.260 € + TVA

Tip C – 3D

case hann, vile hann

Cu o suprafață utilă de 100,7 metri pătrați și alcătuite din câte 3 dormitoare și un living, și vilele de tip C sunt o alegere potrivită pentru familiile mai mari.

Dormitoare3
Living1
Băi3
Locuri de parcare2
ÎnsoritDa
Terasă16,8 mp
Grădină privatăDa
Poziționaremiddle villas
Suprafață totală100,7 mp
Preț de pornireîncepând de la 172.900 € + TVA

Tip D – 3D

case vanzare cosmopolis

Alcătuite de asemenea din două etaje, dar cu o suprafață locuibilă de 144,7 metri pătrați, vilele de tip D sunt potrivite pentru familiile care au nevoie de un spațiu mai amplu.

Dormitoare4
Living1
Birou1
Băi3
Locuri de parcare2
ÎnsoritDa
Terasă21,7 mp
Grădină privatăDa
Poziționaremiddle villas
Suprafață totală144,7 mp
Preț de pornireîncepând de la 258.580 € + TVA

Tur Virtual 3DTip A

case cosmopolis

Tur Virtual 3DTip B

hann harmony
ABOUT NEW RESIDENTIAL VILLAS PROJECT

HANN Harmony is an elegant residential project, especially designed for those who dream of living in true harmony with their surroundings. Situated on a 36,000 sqm land lot, in the northern part of Bucharest, its first construction phase will be comprised of more than 120 modern villas with spacious private gardens – pool, sports fields, playgrounds etc. Having begun in the summer of 2022, the estimated deadline for completing the works on the current construction phase is set for the summer of 2024.

SEMI-OLYMPIC POOL

SPACIOUS PROPERTY

SOCCER FIELD

LOCURI DE JOACĂ

TEREN DE BASCHET

CAFES

SEMI-OLYMPIC POOL

SPACIOUS PROPERTY

SOCCER FIELD

LOCURI DE JOACĂ

TEREN DE BASCHET

CAFES

Start proiectAugust 17th 2022
Finalizare proiectJuly 14th 2024
DezvoltatorHANN Development
MP55678
SELECTED PROJECTS

Leverage agile frameworks to provide a your eye on the ball while performing a deep robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework.

Adevărata valoare stă în confortul interior

Adevărata valoare stă în confortul interior

cosmopolis vila
01
PARTER
Având întotdeauna în minte asigurarea unui grad cât mai înalt de confort pentru rezidenții noștri, am conceput parterul vilelor ca o zonă de zi, perfectă pentru a petrece timpul cu familia și prietenii. Aici se găsesc bucătăria, un living spațios cu zonă de dining, dar și o toaletă și un spațiu de depozitare practic.
02
ETAJ
Dormitoarele vilelor HANN Harmony sunt situate la etaj, astfel că designul pentru fiecare dintre acestea a fost conceput pentru a crea un spațiu perfect de odihnă. Pentru a asigura un grad maximum de intimitate locatarilor, fiecare tip de vilă dispune de câte două băi la acest nivel.
04
FERESTRE
Ca toate celelalte soluții constructive, ferestrele noastre au fost alese pentru a asigura un echilibru perfect între confort și eficiență. Termopanele de tip tripan vor face cu siguranță o diferență în crearea ambianței perfecte în propria casă, atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.
05
GRĂDINĂ
Pentru că știm cât de mult își doresc oamenii să petreacă timp afară, fiecare vilă din HANN Harmony va avea propria sa grădină. Deși acestea vor avea dimensiuni variate, plăcerea de a bea o cafea și a citi o carte sau de a-ți privi copilul jucându-se în aer liber va fi aceeași.

Vile moderne

De la 154.070 € + TVA

Descarcă Broșura  Tipuri de Vile

  https://hanndevelopment.ro/wp-content/uploads/2022/08/Casa-B-View03-Bucatarie-scaled.jpg

  Vile moderne

  De la 154.070 € + TVA

  Descarcă Broșura   Tipuri de Vile

   Contactează-neProgramează o vizită

   Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

    SMALL GAPMasonry Image Grid

    https://hanndevelopment.ro/wp-content/uploads/2022/11/official-logo-hann-development-scaled.webp
    Adresă: Strada Europa, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

    Urmărește-ne:

    TIPURI DE VILE

    Urmărește-ne:

    SUNĂ

    Vile moderne și spațioase, cu grădini private și multiple facilități. O casă de familie în care să locuiești cu plăcere!

    © 2023 HANN Development.
    Powered by imoPR.ro