facebook
 

FacilitățiVile moderne, nou-construite

FacilitățiServicii de pază

FacilitățiTerenuri de tenis

FacilitățiSăli de jocuri

FacilitățiLocuri de joacă

Facilități250 de locuri de parcare

FacilitățiPiscină pentru copii

FacilitățiCafenele

FacilitățiPiscină semiolimpică

Adevărata valoare stă în confortul interior

Adevărata valoare stă în confortul interior

complex case bucuresti
01
GROUND FLOOR
Având întotdeauna în minte asigurarea unui grad cât mai înalt de confort pentru rezidenții noștri, am conceput parterul vilelor ca o zonă de zi, perfectă pentru a petrece timpul cu familia și prietenii. Aici se găsesc bucătăria, un living spațios cu zonă de dining, dar și o toaletă și un spațiu de depozitare practic.
02
FIRST FLOOR
All the bedrooms of the HANN Harmony villas are located at the second floor, so all the designs are meant to create a perfect rest space. To ensure a maximum level of privacy for the residents, each house type includes two bathrooms at this floor.
03
SWIMMING POOL
The benefits of physical activity, especially when performed outdoors, are clearly beyond dispute. In addition to the areas suitable for walking or jogging, HANN Harmony will have a semi-Olympic sized pool for the delight of all its residents. Because nothing beats a good swim in the summer!
04
FERESTRE
Ca toate celelalte soluții constructive, ferestrele noastre au fost alese pentru a asigura un echilibru perfect între confort și eficiență. Termopanele de tip tripan vor face cu siguranță o diferență în crearea ambianței perfecte în propria casă, atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.
05
GRĂDINĂ
Pentru că știm cât de mult își doresc oamenii să petreacă timp afară, fiecare vilă din HANN Harmony va avea propria sa grădină. Deși acestea vor avea dimensiuni variate, plăcerea de a bea o cafea și a citi o carte sau de a-ți privi copilul jucându-se în aer liber va fi aceeași.

03 Bedroom Duplex

Interior of volumes, space, air, proportion, with certain light and mood, meant to last.

Dormitoare3
Parcare1
STUDY1
Băi3
Parcare1
ÎnsoritDa

Listă facilitățiConceput pentru a îndeplini cele mai înalte standarde

PROJECT MANAGEMENT

Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. De aceea, de la bun început, viitorii noștri rezidenți se vor bucura de servicii dedicate de Project Management.

PISCINĂ SEMIOLIMPICĂ

Beneficiile activităților fizice, mai ales când acestea au loc în aer liber, sunt, în mod evident, indisputabile. Pe lângă zonele pretabile pentru plimbări sau jogging, HANN Harmony va beneficia de o piscină semiolimpică, spre încântarea tuturor rezidenților.

MEDIU NATURAL

În elaborarea planurilor pentru proiectul nostru, am avut în minte așteptările viitorilor cumpărători, dar și respectul pentru planeta noastră. Am ales soluții constructive moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare.

PLANIFICARE URBANĂ

HANN Harmony a fost conceput să se armonizeze perfect cu împrejurimile, inclusiv din punct de vedere urbanistic. De aceea am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartamente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș.

TEREN DE TENIS

Dacă ești pasionat de activitatea fizică, știi deja că, alături de perseverență, varietatea este foarte importantă. Acesta este motivul pentru care am inclus în proiectul nostru și un teren de tenis profesionist, pentru cei care iubesc sportul alb – astfel vei fi mereu gata de joc!

PISCINĂ PENTRU COPII

Știm că cei mici nu ar spune niciodată „nu” ideii de a se bălăci în apă chiar și o zi întreagă. Am decis, astfel, să facem lucrurile mult mai simple pentru întreaga familie și să integrăm în proiect o piscină de dimensiuni mai mici, cu totul sigură și distractivă pentru copii.

LOCURI DE JOACĂ

Beneficiile timpului petrecut în aer liber sunt incontestabile, în special pentru copii. Acesta este motivul pentru care cei mici vor beneficia de propriile locuri de joacă în cadrul complexului. Puteți sta liniștiți, veți avea întotdeauna opțiuni de distracție în afara casei.

TEREN DE BASCHET

Poți fi pasionat de înot, fotbal sau tenis, dar uneori să simți nevoia de ceva diferit. Suntem deja cu un pas înainte când vine vorba de nevoile specifice stilului tău de viață, așa că am inclus în planurile noastre și un teren de baschet profesionist.

Contactează-ne

https://hanndevelopment.ro/wp-content/uploads/2022/11/official-logo-hann-development-scaled.webp
Adresă: Strada Europa, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Urmărește-ne:

TIPURI DE VILE

Urmărește-ne:

SUNĂ

Vile moderne și spațioase, cu grădini private și multiple facilități. O casă de familie în care să locuiești cu plăcere!

© 2024 HANN Development.
Powered by imoPR.ro