facebook
 

DESPRE NOIO amprentă unică

În cei aproape 40 de ani de activitate, Büyükhanlı Construction, compania-mamă a HANN Development, a acumulat, fără îndoială, o vastă experiență în domeniul real estate-ului, lucrând la proiecte cu o suprafață cumulată de peste 450.000 de metri pătrați, cu precădere în sectorul rezidențial.

În prezent, portofoliul companiei include o serie de proiecte de locuințe de amploare în Istanbul, ca și hoteluri sau lucrări publice în Antalya. De la bun început, scopul și filozofia din spatele Büyükhanlı Construction au fost concentrate pe dezvoltarea unor case în care rezidenții să locuiască cu plăcere.

casa vanzare cosmopolis, vile hann

EXPERIENȚĂ

Fondatorii HANN Development au luat parte, în mod activ, la afacerea familiei până în momentul de față, dar au reușit să valorifice această experiență și pe cont propriu.

CONSTRUCȚIE

Calitatea materialelor pe care le folosim, ca și urmărirea permanentă a avansurilor tehnologice din domeniul construcțiilor au fost liniile noastre directoare pe parcursul anilor.

PORTOFOLIU

Majoritatea covârșitoare a portofoliului companiei-mamă este reprezentată de unități rezidențiale, acestea fiind cele mai căutate pe piețele aflate în dezvoltare, mai ales în perioadele de creștere economică.

PROIECTE REZIDENȚIALE

Deși majoritatea proiectelor noastre rezidențiale se află în Turcia, România a reprezentat și până acum o țintă în strategia noastră de expansiune, dat fiind potențialul său solid de creștere în materie de locuire.

vile de vanzare cosmopolis

DIN 1983Büyükhanlı Construction

Compania a fost fondată în 1983, de către Bahri Büyükhanlı, care a îndeplinit funcția de președinte până în 2017.

Până în momentul de față, Büyükhanlı Construction a acumulat un portofoliu de proprietăți ce însumează peste 450.000 de metri pătrați – incluzând proiectele aflate în derulare peste hotare.

Ca răspuns la particularitățile fiecărei piețe, reputatul dezvoltator a arătat întotdeauna deschidere spre a construi atât vile, cât și apartamente, respectând întotdeauna un standard de calitate autoimpus.

Detalii proiect

ProiectHANN Harmony
Tipuri de VileA, B, C, D
Start proiectÎnceputul anului 2023
Finalizare proiect2024
DezvoltatorHANN Development
Țară/ZonăRomânia/Ştefăneştii de Jos
Suprafață construită100.000 m2
complex case bucuresti
vila cosmopolis, Case Hann

Parteneri de încredereConstrucţie & Inginerie

Tres Mimarlık

Proiectele realizate de Tres Architects, companie fondată de arh. Nüzhet Albayrak în 1998, au fost concepute în urma unui proces totalmente bazat pe cercetare, iar soluțiile arhitecturale au fost implementate ținând seama de economia construcției, în virtutea unei înțelegeri formale și funcționale asigurate de adaptarea la noi tehnologii constructive și noi stiluri de viață.

Printre prioritățile Tres Architects se numără conceperea unor proiecte prietenoase cu mediul, dar și eficiente din punct de vedere formal, funcțional și financiar. Compania țintește să facă structura și designul unui proiect rezistente la trecerea timpului, atât ca formă, cât și ca expresie. În procesul de luare a deciziilor, echipa noastră analizează dacă designul propus îndeplinește nevoile utilizatorului și dacă este suficient de bun pentru acesta. O asemenea abordare ne asigură că proiectele noastre nu vor fi excesiv de îndrăznețe.

Urmărește-ne:

VISIO Construct

O companie specializată în construcții, inginerie și achiziții, VISIO are o experiență solidă în domeniul său de activitate. Cei aproximativ 180 de angajați ai săi, inclusiv ingineri structuriști, arhitecți și experți tehnici, au dovedit că pot duce la bun sfârșit fiecare etapă din dezvoltarea unui proiect imobiliar, de la faza de design, până la livrarea acestuia, în numele clientului.

Pentru moment, grupul de companii operează pe două piețe europene, România fiind cea principală, iar Olanda, cea de-a doua. Pe plan autohton, VISIO are o serie de proiecte imobiliare finalizate, alături de alte câteva aflate în derulare. Compania se ocupă de dezvoltarea unor ansambluri residențiale de amploare, proiecte de birouri (Hyperion Towers), dar și industriale (fabrica Arctic), hoteluri (Garden Inn by Hilton) și alte tipuri de clădiri.

cartier de case bucuresti
casa vanzare cosmopolis, vile hann

HANN Harmony

Vile moderne

3-4-5 camere

Descarcă Broșura  Tipuri de Vile

  HANN Harmony

  casa vanzare cosmopolis, vile hann

  Vile moderne

  3-4-5 camere

  Descarcă Broșura   Tipuri de Vile

   https://hanndevelopment.ro/wp-content/uploads/2022/11/official-logo-hann-development-scaled.webp
   Adresă: Strada Europa, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

   Urmărește-ne:

   TIPURI DE VILE

   Urmărește-ne:

   SUNĂ

   Vile moderne și spațioase, cu grădini private și multiple facilități. O casă de familie în care să locuiești cu plăcere!

   © 2024 HANN Development.
   Powered by imoPR.ro