facebook
 

LOCALIZARELocație vile

Amplasate în Ștefăneștii de Jos - judeţul Ilfov, vilele din HANN Harmony sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de avantajele a două stiluri de viață diferite: să se detașeze de stresul vieții în oraș, dar fără a renunța la vreunul dintre beneficiile acesteia. Locatarii proiectului, în special cei care au copii, se vor bucura din plin de liniștea și siguranța locuirii într-o casă modernă, complet echipată, într-una din suburbiile capitalei.

Fie că sunt români, fie că sunt expați care lucrează pentru o corporație cunoscută, cu siguranță aceștia vor aprecia apropierea de aeroport, dar și față de numeroasele clădiri de birouri din polul de birouri format în zona Pipera-Tunari (și, de acolo, accesul facil către celelalte puncte de interes ale orașului, inclusiv centrul). Cei care vor achiziționa o proprietate în HANN Harmony, fie pentru uzul propriu, fie ca investiție, pentru închirierea ulterioară, vor beneficia, totodată, de oportunitățile de a face cumpărături în zonă, printre care se numără Băneasa Mall, o destinație ușor accesibilă cu mașina.

012345678900123456789011 Minute până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”Dacă obișnuiești să călătorești destul de des, fie în interes de afaceri, fie de plăcere, cu siguranță ești familiarizat cu zborurile neplăcute de dimineața devreme. Locuind în HANN Harmony, vei putea ajunge la aeroport în mai puțin de o jumătate de oră cu mașina – astfel că poți uita de corvoada de a pleca de acasă cu trei ore înainte de plecarea avionului!
012345678900123456789016 minute până la Băneasa Shopping CityDeși visezi la o viață liniștită la marginea orașului, sigur n-ai nicio intenție să renunți la avantajele locuirii în cel mai mare oraș al țării – și nici nu trebuie să faci asta. În imediata apropiere a complexului rezidențial vei găsi o serie de puncte de interes, cum ar fi școli prestigioase, numeroase clădiri de birouri, dar și unul dintre cele mai mari centre comerciale ale capitalei: Băneasa Shopping City.
012345678900123456789010 minute până la Autostrada A3 București-PloieștiAșa cum este de așteptat, capitala României este bine conectată și cu restul țării. Un alt nod important în rețeaua națională de transport este Autostrada A3 București-Ploiești, care este la fel de ușor accesibilă ca Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. Astfel, indiferent unde te vor purta planurile tale, din HANN Harmony vei găsi întotdeauna un traseu (mai mult decât) satisfăcător.
012345678900123456789030 de minute până la Piața UniriiDeși vei locui în afara Bucureștiului, din HANN Harmony vei putea ajunge rapid în centrul orașului, mai exact la Piața Unirii, în aproximativ 30 de minute de mers cu mașina. Poți fi liniștit, căci nu va trebui să renunți la vreunul dintre privilegiile de care se bucură cei care locuiesc în centrul orașului – în ceea ce privește relaxarea, dar și activitățile cotidiene.
012345678900123456789024 de minute până la Parcul HerăstrăuCu toții știm cât de important este să petrecem cât mai mult timp în aer liber, în mijlocul naturii. De aceea, vrem să le amintim viitorilor noștri rezidenți de proximitatea Parcului Herăstrău – care este nu doar cel mai mare (și mai apreciat) parc al Bucureștiului, ci și cel mai mare parc amplasat în interiorul unui oraș, din România și chiar din Europa.

În imediata apropiere

Airport
Hospital
Park
Restaurant
Amusement park
School
Book store
Shopping mall
Beauty salon
University
Atm
Car wash
Bank
Cafe
Furniture store
Hair care
Electronics store
Gym
Post office
Pharmacy
Pet store
Museum
Parking
Police
Travel agency
Veterinary care
Subway station
Stadium
Real estate agency
Taxi stand
Store
Car repair
Spa
Zoo
https://hanndevelopment.ro/wp-content/uploads/2022/11/official-logo-hann-development-scaled.webp
Adresă: Strada Europa, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Urmărește-ne:

TIPURI DE VILE

Urmărește-ne:

SUNĂ

Vile moderne și spațioase, cu grădini private și multiple facilități. O casă de familie în care să locuiești cu plăcere!

© 2024 HANN Development.
Powered by imoPR.ro